علل گرانی پهنای باند ایران
با سلام خدمت تمامی عزیزان
دوست دارم برای اولین پستم مشکلات و مسائلی که میتونه برای بهبود وضعیت هاستینگ ها کمکی کنه و فایده ای داشته باشه مطرح بشه
از تمامی عزیزانی که در این زمینه به صورت حرفه ای فعالیت میکنن و یا اطلاعاتی دارن درخواست می کنم در این باره بحث و بررسی بشه که واقعاً
چرا قیمت پهنای باند در ایران گران است؟ آیا تنها عاملی که به گرانی هاست یا سرور های ایرانی منجر می شود گرانی پهنای باند است یا خود سرور هم تأثیر دارد؟
واقعاً چر باید یک ایرانی از سرور های خارجی برای سایت خود استفاده کند؟ چرا ما باید وابسته باشیم؟ چرا شرایطی مهیا نمی شود تا از کار و سرمایه ایرانی حمایت شود؟
پاسخ : علل گرانی پهنای باند ایران
تامین پهنای باند انحصاریه
مخابرات بعد از صنعت نفت بیشترین در آمد دولته
پهنای باند داخل کشور رو به اسمه اینترانت میفروشه
در حالیکه از نظر فنی فرقی بین اینترانت و اینترنت نیستش
اینترانت رو بطور متوسط هر مگ 40 هزار تومان میفروشه در حالیکه با همین قیمت اینترنت رو می خره
واقعن اگر می خاستندمشکل هاستینگ حل بشه خود زیر ساخت دیتاسنتر می زد نه اینکه isp ها با این پهنای باند گرون
مشکل چیزی نیست جز انحصار طلبی
دولت مگه مغز خ ر خورده که اجازه بده من نوعی اینترنت وارد کنم، ؟!
ملت هم ماشااله ...
اگه کسی می خواد مشکل رو حل کنه باید متحد بشه ، بزرگ بشه و کنسرسیوم تشکیل بده، ملت رو آگاه کنه
شاید حل بشه!
گنده تر از این حرفا تو بازار هستند
یه دوستی مغازه خدمات کامپیونری داشت فقط ویندوزxp نصب می کرد بهش گفتم چرا 7 نصب نمی کنی سخت افزار جواب میده بزار یوزر حال کنه گفت در خواستی ندارم
کمکم مشتریهاش کم شد همه رفته بودند مغازه رقیب واسه 7
وقتی بخود اومد که دیگه مشتری نداشت و یا اینکه نمی تونست با رقیبش رقابت بکونه
دوست عزیز سرور های ایران به خاطر پهنای باند گران هستند وگرنه سخت افزار تفاوت زیادی ندارد
موقعی مشکل حل می شه که کسی بره فکر اساسی بکنه و اینترنت بیاره ایران البته اگه مجوز بتونه بگیره :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se7en-host
دوست عزیز سرور های ایران به خاطر پهنای باند گران هستند وگرنه سخت افزار تفاوت زیادی ندارد
موقعی مشکل حل می شه که کسی بره فکر اساسی بکنه و اینترنت بیاره ایران البته اگه مجوز بتونه بگیره :دی
سخت افزار تفاوتی نداره؟
از نرخ های گمرکی اطلاعی ندارید؟